Garanciavállalás feltételei:
A használt varrógépek javítása:
A helyszíni és műhelyben történő javítások garanciája csak az átvétel időpontjában érvényes. Tehát az ügyfél átveszi a megjavított varrógépet, leellenőrzi a gép minden funkciójának működését, és ha jónak találja, akkor kifizeti a javítást számla ellenében.
Amennyiben nem találja jónak a varrógépet, felkérheti a műszerészt, hogy állítsa helyre a hibát.
Az ügyfél köteles leellenőrizni a varrógép működését, mert a kifizetett javítás után reklamációt nem fogadunk el! Ha valamilyen oknál fogva visszahívja a műszerészt, akkor is újra a meghatározott ár érvényes a javításra. Háztartási varrógépeknél: 6800Ft-tól, ipari varrógépeknél: 7800Ft-tól.

A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet melléklete tartalmazza azon új tartós fogyasztási cikkek felsorolását, melyekre a Magyar Köztársaság területén, a PTK 685. § e) pontjában meghatározott fogyasztói szerződés keretében történt értékesítés esetén jótállási kötelezettség terjed ki. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a rendelet csak új termékekre terjed ki, használt cikkek esetében jótállás nem létezik.

Új alkatrészek garanciája:
Az új alkatrészekre ugyanaz a garancia érvényes, mint a javításra. Tehát a garancia úgy érvényes egy beépített új alkatrész esetében a használt varrógépre, hogy az átvétel idejében leellenőrzi az ügyfél a hibátlan működést.

Elektromos alkatrészek garanciája:
Csak új varrógép motorra és indítópedálra, valamint fordulatszám szabályzóra(lassító) érvényes 12 hónap garancia rendeltetésszerű használat esetén.
Nem tartozik bele a garanciába:
törésből eredő károk;
olajozásból eredő károk(olaj kerül a szerkezetbe);
háztartási varrógépeknél ipari használat esetén, naponta 2 óránál többet használja, és ebből eredő károk.(kivéve a fordulatszám szabályzóra(lassító));

Új varrógépekre, ill. textilipari gépekre vonatkozó garancia:
Minden új, általunk forgalmazott gépre legalább 12 hónap garanciát adunk. Kivéve néhány típust, ahol 24, ill. 36 hónap a garancia.
A garanciavállalás feltételei a fentebb említett törvény szabályozza.