RENDKÍVÜLI ÁRENGEDMÉNY!
Kedvezmény az alábbi könyvre
(Az árengedmény a készlet erejéig érvényes)
Kedves látogató!
Örömmel értesítem önöket, hogy megjelent
A varrógép használata
című könyvünk.


A varrógép használata című könyvnek a megírásában az vezetett, hogy segítsek az olyan embereknek, akik most fedezik fel a varrás világát, és a varrógép használata és működése még homályos számukra.
A varrógépek használatának könnyű megértése a könyv mozgatórugója.
Ha nem ismerjük a varrógép, és egyes szerkezeti elemeinek működési elvét, akkor még esélyünk sincs arra, hogy a varrás menete közben fellépő változásokból, felismerjük azt, hogy ha nem állunk meg a varrással, akkor a gép meghibásodhat. Továbbá, a kisebb hibákat sem tudjuk orvosolni, mert nem tudjuk, hogy mit nézzünk, hová nyúljunk.
Valamint, úgy gondolom, hogy olyanoknak is sok segítséget nyújthat ez a könyv, akik képzett szakemberek a ruhaiparban. Mivel sok olyan ismeretet, tudást talál ebben a műben, ami az elfeledett tanulmányait feleleveníti.

Ebből a könyvből megtudhatja:
_ huroköltés és láncöltés jellemzői
_ huroköltés képzésének fázisai
_ láncöltés képzésének fázisai
_ fedőzés jellemzői
_ szegővarró- és biztonsági varratot készítő gépek (interlock) működési elve,   öltésképzésük
_ varrógép öltésképzésében résztvevő alkatrészek, és működésük
_ varrógépek kisegítő szerkezetei
_ karbantartás fontossága
_ varrást segítő technikák
_ hibajelenségek

A könyv adatai:
–          A/4-es álló.
–          Kemény-táblás borítóval.
–          Cérnafűzött gerinccel, hogy jól bírja a sok lapozgatást.
–          120 oldal, végig színes fotókkal és rajzokkal.
–          267 fotóval és 12 rajzzal illusztrálva.
–          150g-os matt műnyomó a belső oldalak.
–          Súlya 81,4 dkg.
Hogy miért jó önnek ez a könyv?
Mert olyan gyakorlati információ birtokába kerül, ami megkönnyíti a munkáját. Valamint nem kell sokat törnie a fejét, hogy mi lehet a hiba, mert a könyvön keresztül sok hibát elháríthat, ill. megelőzhet.
Hogy miért éri meg, hogy megvegye ezt a könyvet?
Ha a  könyvben leírt útmutatásokat megfogadja, nem követ el olyan meggondolatlan hibákat, akár még tudatlanul is, amely a gép olyan meghibásodásához vezethet, ami több tízezer forintos költséggel járhat.
Hogy miért éri meg egy varrodának, hivatásos varrónőknek, hogy megvegye ezt a könyvet?
Ebben a könyvben olyan kész információk állnak a rendelkezésükre, amely által több százezer forintos kiadást takaríthat meg. Egy felelős gondolkodású cég, ill.. vállalkozó keresve se találhat hasonló eszközt, amely hozzájárul a varrás sikeréhez.
Azt tanácsolom, hogy rendelje meg minél előbb ezt a könyvet, hogy könnyebb legyen a varrógéphasználata, és ezáltal sokkal több sikerélményt élhet át.

Ennek a hiánypótló könyvnek a fogyasztói ára  RENDKÍVÜLI árengedménnyel:
14 490Ft/db helyett

Features include a date window between the 4 and 5 o’clock hours, 1/10th of a second, small-second and 30-minute countdown timers. Premium Swiss-made quartz movement inside assures you of precise time-keeping accuracy. Additional features include a scratch resistant Sapphitek crystal above the dial best replica rolex, along with a locking screw-down crown case back for water-resistance to 200 meters or 660 feet.
Csak 4 990Ft/db

Kapható a legújabb kiadványunk:
A varrógép javítási útmutató
című füzetünk


Kedves felhasználó!
A varrógép javítási útmutató című füzetet azzal a céllal adom közre, hogy segítse mindazoknak a munkáját, akik varrógéppel dolgoznak: varrónők, varrógépműszerészek, tanulók.
Azért írtam ilyen felsorolásszerű stílusban ezt az útmutatót, mert minden egyes mondat, egy-egy olyan értékes tanácsot tartalmaz, amit hosszú évek gyakorlata eredményezett. Továbbá, mert a gondolkodás alapú varrógépjavítás visz eredményre. Ezért is az a címe, hogy útmutató. Aki megfogadja ezeket a tanácsokat: sokat fog profitálni belőle.
A varrógép javítási útmutató című füzet A varrógép használata című könyvemre épül. Ezért is olyan rövid, mert sok minden ebben a könyvben van leírva. Sokat támaszkodik a könyvben leírtakra és feltételezi, hogy aki forgatja A varrógép javítási útmutatót, az érti is a varrógép működési elvét.
A varrógép javítási útmutató háztartási varrógépekre ugyanúgy alkalmazható, mint az ipari varrógépeknél, hiszen csak szerkezeti kialakításban különböznek, a működési elvük ugyanaz.
A varrógép javítási útmutató önállóan, a könyv nélkül is alkalmazható, annak, aki már ismeri a varrógépeket. Aki ilyen szintű ismeretekkel rendelkezik, annak kitűnő segédeszköz arra, hogy a varrógépét megjavítsa.
Sok sikert kívánok a varrógépjavításban.

A füzet adatai:
A/4-es álló;
20 oldal színes képekkel illusztrálva;
spirálozva.
Fogyasztói ára csak: 3 540Ft.
Amennyiben a könyvvel együtt kéri, akkor A varrógép használata című könyvünk és a A varrógép javítási útmutató című füzet összesen
Csak: 7 985Ft.

Viszonteladóknak, iskoláknak, oktatási központoknak kedvezményt adunk!
Megrendelhető: Interneten vagy telefonon. Kiszállítás történhet személyesen a szervizautó legközelebbi járatával (nincs utánvételi díj), ill. postai utánvétellel.
Remélem, hogy segíthetek ezzel a könyvvel, hogy a varrógépünk ne csak egy egyszerű eszköz legyen, hanem egy olyan munkatárs, aminek értjük a működését, és ami meg is hálálja, ha gondosan odafigyelünk rá.
HORVÁTH LÁSZLÓ
varrógépműszerész
A képre kattintva nagyobb lesz a mérete.
Íme néhány fotó a könyvről: