• A VARRÓGÉPSZERVÍZ következőképpen működik:
  • Minden esetben házhoz járunk; Kivétel, a futárszolgálati igény esetén.
  • Összegyűjtjük a környékbeli címeket, és a helyszínen javítjuk a varrógépeket, így NEM KELL KISZÁLLÁST FIZETNIE!!! Kivéve, ha sűrgősen kell kimenni a címre! Ebben az esetben kiszállási díjat kell fizetnie! Kérjen kiszállási költségkalkulációt! Valamint, ha nem javíttatja a varrógépét, csak megnézeti, ill. bármilyen okból kihívja a műszerészt, akkor min. 3500Ft+áfa kiszállási díjat kell fizetnie az ügyfélnek!
  • Pénzt és időt takarít meg, mert azonnal megjavítjuk a varrógépét, és nem kell cipelnie a szervizbe; majd ha elkészül a varrógépe, újra elmenni és elhozni onnan.
  • Egy általános átnézése a háztartási varrógépnek, – ami helyszínen történik – tartalmazza: a varrógép kitakarítását, olajozását, minden funkció gyári értékeinek beállítását, javítását, bevarrását, így        A KARBANTARTÁSI ÉS JAVÍTÁSI DÍJ:     9 500 Ft.-tól+ alkatrész. Ez a szervízdíj minden esetben érvényes(bármilyen munkát is végzünk a varrógépen), amennyiben kihívnak minket a helyszínre. Az ipari varrógépek javítása: 12 000 Ft.-tól géptípustól függően. + alkatrész. Ez a szervízdíj minden esetben érvényes(bármilyen munkát is végzünk a varrógépen), amennyiben kihívnak minket a helyszínre. Áraink mindenhol egységesek.
  • Varrodáknak, és minden olyan szervezetnek, cégnek és magánszemélynek, aki ipari tevékenységet folytat,  külön árakon dolgozunk!
  • Szervizünk a következő megyékben van jelen:

The Swiss Legend Skarkama Chronograph in yellow gold-tone stainless steel and black silicone is another excellent oversized replica watches rolex choice for men. This Swiss-made men’s watch has a generously oversized case in polished yellow gold-tone ion plated stainless steel that measures an impressive 49mm in diameter and 14mm thick.
Pest; Heves; Fejér; Tolna; Bács-Kiskun; Jász-Nagykun-Szolnok megyékben.

  • A távolabbi megyékbe is kimegyünk javítani külön kiszállási díjjal terhelve. Kérjen kiszállási költségkalkulációt!